Stefanija's kitchen

Stefanija's kitchen
Nekada davno, nono i nona živjeli su mirnim životom u kući pokraj Ville Štefanije; nona je svako jutro pekla kruh, a nono je svaki dan odlazio u lov, brati gljive, šparuge ili začinsko bilje, ovisno o godišnjem dobu. Kuhinja je tada bila centralno mjesto kućanstva i svaki se dan kuhalo nešto novo. Nono je stalno vadio mrvice začinskih trava i posipao ih po mesu, ribi, maneštrama… Upravo taj osjećaj danas žele prenijeti svojim gostima i posjetiocima kuhinje none Štefanije.
Nude tradicionalna jela, koja nalaze u prirodi koja nas okružuje ili isključivo na par kilometara udaljenosti, te od njih spravljaju ukusna i zdrava jela, napravljena s ljubavlju i u skladu sa tradicijom prostora iz kojeg potječu. Neki to danas zovu „slow food“, a oni to danas zovemo kuhinjom none Štefanije. Kombinacijom domaćih namirnica, starih receptura te dugim i polaganim kuhanjem oživljavaju i prenose tradiciju koju su im prenijeli nono Toni i nona Štefanija.