Adrenalinski park

Kada stignete u Glavane, malo slikovito selo u općini Barban, pripremite se za dozu adrenalina koja će stimulirati i uzbuditi sva vaša osjetila. Probajte nešto zabavno i novo – posjetite najbolji adventure park u Istri – Glavani park.

Svi oni koji su dovoljno hrabri (ili osjećaju da žele biti hrabri), neovisno o njihovim godinama, uživati će ljuljajući se među stablima. Za vas su pripremljene tri rute – žuta, plava i crna, svaka viša i teža od one prethodne, a kao veliki bonus plava i crna ruta na kraju završavaju sa 113 metarskom zip linijom.

Zato dođite i uživajte u zabavnom adrenalinskom doživljaju u najboljem istarskom adrenalinskom parku – Glavani park. Otvoreno od 9.00 do 20.00 svaki dan uključujući nedjelju. Ako želite probati sve tri staze molimo vas da dođete najkasnije do 18.00 sati. Glavani Park nalazi se na cesti Vodnjan (10km) – Barban (6km). Ako dolazite cestom Pula – Labin po dolasku u selo Manjadvorci pratite cestu koja vodi do Glavani. Dolaskom u Glavane skrenite lijevo glavnom cestom vozite 300 metara i ugledate Glavani Park.

Više o Glavani parku saznajte na njihovoj web stranici: www.glavanipark.com/

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.