Besplatna edukacija i upoznavanje turističke ponude Općine Barban

Napisao TZ Barban

POZIV

ZA IZNAJMLJIVAČE

”Što nam donosi budućnost”

25. i 28. travnja 2019. godine

Danas se turizam temelji na doživljaju te sukladno tome svake godine radimo na obogaćivanju naših sadržaja. Slušamo li svoje goste primijetit ćemo da ih zanima naša kultura, gastronomija i način života uopće. Jer osim osnovne ponude – „sunca i mora“, ključni faktor razvoja turizma je ponuditi i ostale sadržaje. Današnji gost je sve zahtjevniji te zahtjeva individualan pristup.

U cilju što kvalitetnije pripreme predstojeće turističke sezone Turistička zajednica Općine Barban zajedno u suradnji s Istra outdoor experience teamom organizira besplatnu edukaciju za sve iznajmljivače u Istri, u četvrtak, 25. travnja, s početkom u 18 sati, u Centru za posjetitelje Barban.

Za Vas smo pripremili četiri teme koje mogu doprinijeti boljem poslovanju i popunjenosti Vaših  smještajnih objekata:

18:00  Nedo Pinezić, QUANARIUS d.o.o.

    • Budućnost obiteljskog smještaja

19:00  Vladimir Filipović

    • Aplikacija GO-ISTRIA

19:15 Danijela Faraguna, DEO VOLANTE D.O.O.

    • Inovativna aplikacija za edukaciju iznajmljivača

19:30 ISTRA OUTDOOR TEAM

    • Prezentacija aktivnog odmora i gastronomije

Prilikom pohađanja edukacije upoznat ćete se s novootvorenim Centrom za posjetitelje Barban koji objedinjuje prezentaciju jedinstvene kulturno-povijesne baštine na interaktivan način kroz edukaciju i vizualni prikaz s naglaskom na Trku na prstenac.

U nedjelju, 28. travnja, pozivamo Vas  na suradnju i upoznavanje koji su u obostranom interesu. Osim što će Vaši gosti imati priliku uživati u Vašem prekrasnom objektu, zasigurno ćete im upotpuniti doživljaj boravka našom dodatnom gastronomskom ponudom, vrlo zanimljivim avanturističkim programima i Centrom za posjetitelje Barban.

Uz bogatu i atraktivnu ponudu vrlo je bitna suradnja svih ključnih aktera s ciljem pružanja što kompletnije slike turističke ponude našeg područja i stvaranja kompletnog doživljaja za svakog pojedinog gosta, kako u sezoni, tako i u pred i posezoni.

Povećajte atraktivnost Vaših smještajnih objekata i pružite svojim gostima najbolji i najatraktivniji odmor.

Dođite u nedjelju, 28. travnja, od 11:00 do 18:00 sati na naše lokacije i upoznajte priču koja je ove godine osvojila cijelu Hrvatsku.

Broj mjesta za edukaciju je ograničen, stoga Vas molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 24. travnja na tz-barban@barban.hr ili na broj telefona 052/567-420 (prilikom prijave napišite ime i prezime, adresu objekta koji se iznajmljuje i broj telefona).

Organizatori i njihove lokacije:

 

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.