BESPLATNA EDUKACIJA ZA IZNAJMLJIVAČE – 16.02.2019.

Napisao TZ Barban

Dragi iznajmljivači,

Turističke zajednice južne Istre (TZ Barban, TZ Fažana, TZ Ližnjan, TZ Marčana, TZ Pula i TZ Vodnjan) pozivaju Vas na sajam turističkih proizvoda posebnih interesa i na edukacije koje će se održati u subotu 16.veljače u Domu hrvatskih branitelja u Puli.

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 18:00 sati, a edukacije će biti prema rasporedu  u nastavku.

11:00 – 13:00 Diversifikacija – što je to i zašto je bitna?

  • Pet friendly koncept – što je bitno, što kažu istraživanja, koji su trendovi?
  • Turizam za osobe s invaliditetom –  preduvjeti, detalji, trendovi, primjeri
  • Eco tourism
  • Bike tourism

Predavači: doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić , Nedo Pinezić, Milena Radošević (Istarska Županija), Martin    Čotar (Irta d.o.o)

15:00 – 16:15 Rekategorizacija & sinergija

  • Obiteljski smještaj  –  što nam donosi novi zakon i kako se prilagoditi re- kategorizaciji?
  • Sinergija dionika u destinaciji –  što je/što nije,  što je ključno za postizanje sinergije, sinergija u našoj destinaciji & primjeri dobre prakse
  • Provale u stanove, kuće i vikend kuće – načini izvršenja i zaštita

Predavači: doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić, Nedo Pinezić, Alica Rosić-Jakupović (voditeljica Odjela   prevencije Policijske uprave istarske)

Na sajmu Vas očekuju razni ponuđači turističkih proizvoda kao i istarski gourmet proizvodi s kojima se možete upoznati, isprobati ali i dogovoriti suradnju za nadolazeću sezonu.

Prijave na edukacije su zbog ograničenog mjesta obvezne. Molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 8.2.2018. na infovodnjan@gmail.com ili info@liznjaninfo.hr

(prilikom prijave napišite ime i prezime, adresu objekta koji se iznajmljuje i TZ kojemu pripadate )

Podnošenjem prijave dajete svoju suglasnost Organizatoru da u njemu navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje  u svrhu sudjelovanja na edukaciji. Osobni podaci biti će zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim pozitivnim zakonskim propisima i aktima i odlukama Organizatora. 

Osobni podaci prijavitelja brišu se iz evidencije Organizatora nakon završetaka edukacije.

Prava koja ima sudionik edukacije u odnosu na Uredbu, kao i ostale obavijesti u svezi s postupanjem s njegovim osobnim podacima može vidjeti na navedenoj web stranici Organizatora.

Lijep pozdrav,

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.