Četiri dana nastupa Istra outdoor experience tima na sajmu turizma u Ljubljani – ovog puta s još jačom postavom!

Napisao TZ Barban

Predstavnici Istra Outdoor Experience tima zajedno sa novim suradnicima područja južne i središnje Istre i ove godine prisustvovat će na 31. Međunarodnom sajmu turizma i rekreacije „Natour Alpe Adria“ u Ljubljani. Sajam će se održati u prostorijama Izložbenog i kongresnog centra Ljubljana u razdoblju od 29. siječnja do 01. veljače 2020. godine.

S ciljem jačanja turističke ponude i prepoznatljivosti Istre kao destinacije od ove godine Istra Outdoor Experience timu priključili su se Turistička zajednica Općine Žminj s Feštinskim kraljevstvom, Mljekarom Latus, Pršutanom Jelenić, OPG-om Žminjski gušti, Robinzonskim kampom Freedom i OPG-om Miho Miličić s područja središnje Istre te Krnica Boat Excursions i Konoba Da Rocco iz Općine Marčana s područja južne Istre. Kako Istarska županija bilježi znatne rezultate u dolascima i broju noćenja turista, potrebno je konstantno unaprjeđivati i proširivati turističku ponudu. Istra Outdoor Experience kao „neformalna“ udruga poduzetnika s Barbanštine, a čiji je primarni cilj bio promoviranje područja Općine Barban i njezinih sadržaja, odlučila se od ove godine na iskorak u svojem djelovanju. Kako su zadaće destinacijskog menadžmenta sve zahtjevnije, a turistički proizvodi sve složeniji, udruga poduzetnika sklopila je nove suradnje kojima nastoji privući što veći broj gostiju na područje cijele Istarske županije. ž

Dosadašnji predstavnici Istra Outdoor Experience-a Glavani park, Istra Adventure, Ranch Barba Tone, Konoba Vorichi, Travel Istria, Camp Dvor zajedno s Turističkom zajednicom Općine Barban i Multimedijalnim centrom Barban ističu da treba voditi računa o ekonomiji doživljaja, odnosno obogaćenju turističkih proizvoda i usluga stvaranjem dodatne vrijednosti kao nove razvojne putanje turizma Istarske županije i Republike Hrvatske. Pozitivnim iskustvima i sklapanju novih poznanstva Istra Outdoor Experience tim veseli se prisustvovanjem i na ovogodišnjem „Natour Alpe Adria“ sajmu.

 

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.