Edukacije za iznajmljivače

Napisao TZ Barban

U četvrtak 18.04.2024. organiziramo dvije zanimljive edukacije koje su sjajna prilika da svi zajedno naučimo nešto novo i korisno.

Edukacije će se održati u Multimedijalnom Centru u Barbanu.

Prva edukacija (radionica) 17:30- 19:00 Re- Gepetto- „Sam svoj majstor“ organizira se u suradnji s udrugom „Zelena Istra“ i „Pula Herculanea d.o.o.“, a izuzetno je zanimljiva i korisna svima kojima trebaju brza rješenja za popravke u sezoni kada je vrlo teško doći do majstora.

Ova radionica namijenjena je mještankama i mještanima s područja općine Barban, prednost pri prijavi imaju iznajmljivači obiteljskog smještaja s područja Barbanštine, ali naravno mogu se prijaviti i ostali mještani Općine Barban.

Popravljanjem i pravilnim održavanjem uređaja produžujemo životni vijek proizvoda i smanjujemo stvaranje glomaznog i elektroničkog otpada. Radionicu vodi majstor i voditelj Radione Re-Geppetto Marko Grbac Knapić koji će iz vlastitog iskustva prenijeti osnovno znanje kao i praktične trikove. Radionica uključuje teorijski i praktičan dio.

Druga edukacija „Nova vizija turizma“ organizira se u suradnji s udrugom „Eco I Do“ 19:15-20:00

Ova edukacija želi potaknuti sve dionike turističkog sektora na praktičnu primjenu turizma temeljenog na principima održivosti, turizma razvijenog na dobrobit lokalne zajednice, turizma u kojem se turisti rado vraćaju i prenose svoja dobra iskustva.

Zašto prisustvovati?
Na ovoj edukaciji prikazati će se primjeri dobre prakse smještajnih objekata u Istri iz područja održivog turizma, kao i potrebu za udruživanjem iznajmljivača u ostvarivanju zadanih ciljeva.

Što ćete naučiti?

● Važnost pojma „dobar domaćin“ prenošenjem tradicije, identiteta, kulturne i povijesne baštine našeg kraja

● Važnost i načine promicanja održivog turizma

● Kako se pripremiti za eko certificiranje Vašeg smještajnog objekta

● Prednosti i pogodnosti djelovanja i rada kroz udrugu „Eco I Do“

Broj mjesta na radionicama je ograničen te je potrebno prijaviti se na: tz-barban@barban.hr

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.