Humanitarni koncert ”Srce na dlanu” u Barbanu

Napisao TZ Barban

SRIJEDA, 19.6., BARBANSKA PLACA, 20 SATI
Župa sv. Nikole Barban u srijedu 19.06.2019. godine s početkom u 20 sati na barbanskoj placi (glavnom trgu) organizira Humanitarni koncert naziva “Srce na dlanu” u Barbanu. Suorganizatori su: TZ i Općina Barban, Mjesni odbor Barban i O.Š. Jure Filipovića Barban, Roy bar, Gostiona ”Prstenac” i drugi sponzori. Sredstva će se namjenski prikupljati za štićenike župnog Caritasa i Odjel dječje onkologije u Rijeci.

Svi koji žele financijski poduprijeti ovaj humanitarni projekt mogu to učiniti na broj žiro-računa IBAN: HR1324070001118042577 ili donacijom za vrijeme trajanja Humanitarnog koncerta.

Svoje sudjelovanje na Humanitarnom koncertu potvrdili su mnogi istarski pjevači: Vesna Nežić Ružić, Davor Marović, Alen Vitasović,  Anelidi, Leonardo Rojnić, Ivan Licul, DJ Sosa. Osim njih nastupiti će članovi KUD-a “Barban” i Dječji zbor O.Š. “Jure Filipovića” Barban.

Osnovni cilj i misao vodilja organizatora humanitarnog koncerta je vratiti nadu, vjeru i osmijeh na lica bolesnih i potrebitih. Svi oni koji budu učestvovali u programu koncerta ili mu samo prisustvovali kao publika, angažmanom ili prilogom pružiti će svoje “Srce na dlanu u Barbanu” upravo za tu bolesnu djecu!

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.