Konferencija za medije – Istra outdoor experience tim na međunarodnom sajmu turizma Place2Go

Napisao TZ Barban

Jučer je u Centru za posjetitelje Barban održana konferencija za medije čija je tema bila sudjelovanje Istra Outdoor Experience team-a na međunarodnom sajmu turizma Place2Go koji će se održati u Zagrebu od 15. do 17.03.2019. Sudionici konferencije bili su predstavnici Istra Outdoor Experience team-a, odnosno Mladen Draguzet – Istra Adventure, Nevenko Bulić – Glavani park, Zoran Uravić – Ranch Barba Tone, Tamara Ljubić – Konoba Vorichi, Kristina Peršić – Travel Istria, Toni Uravić – Camp Dvor, zatim pročelnica upravnog odjela za turizam istarske županije – Nada Prodan Mraković, Ticiana Trošt Kožljan – HGK – ŽKP, te predsjednik TZ-a Barban – Dalibor Paus.

Istra Outdoor experience team već niz godina sudjeluje na sajmu Place2Go predstavljajući turističku ponudu Barbanštine i Istru. Ove godine, bit će to posebno izdanje na stotinjak kvadrata izložbenog prostora ujedno najveći izložbeni prostor u Areni Zagreb, a zasigurno i najupečatljiviji. Sa svojim proizvodima i programima, Istra Outdoor Experience predstavlja tim ljudi čija je ideja bila okupiti najbolje i najrazličitije turističke proizvode, sadržaje i usluge u posebno kreiran turistički paket koji zadovoljava zahtjeve gosta. Dakle, iza bogate ponude aktivnog odmora, smještaja u kućama za odmor i kampu u domaćinstvu, eno i gastro ponude, ujedinjeni pod imenom Istra Outdoor Experience team jesu Istra Adventure, Glavani park, Ranch Barba Tone, Pedal Istra, Konoba Vorichi, turistička agencija Travel Istra, Camp Dvor i TZ Barban. Na sajmu će biti predstavljen i novootvoreni Centar za posjetitelje Barban koji od ove godine čini još jedan dodatni sadržaj za goste Barbanštine.

Ono što želimo istaknuti jest da će na samom otvaranju u petak, 15.03., točno u podne biti pripremljen domjenak namijenjen svim posjetiteljima, postojećim i budućim partnerima Istra Outdoor Experience team-a na kojem će moći kušati istarske delicije, te na kojem će biti predstavljeni istarski proizvodi na način kako to dožive gosti korisnici Istra Outdoor Experience usluga.

Sada protekom godina ovo je udruženje postalo sve veće, jače i prepoznatljivije na tržištu i često nas se spominje u medijima kao jedini i pozitivni primjer kako bi trebali i drugi nastupati jer mi se držimo one parole:  ZAJEDNO SMO JAČI.

Ne širimo se previše van svoje Općine osim prvih susjednih a to su Svetvinčenat, Žminj i Marčana sa kojima imamo odličnu suradnju i također nekoliko zajedničkih programa i projekata koje provodimo.

Trenutno se spremamo za jedno jače izlaganje na Sajmu Place2go u Zagrebu ovaj vikend od 15. – 17.03. gdje smo zakupili najveći štand od 110 m2 na kojemu ćemo u najboljem svijetlu predstaviti našu zajedničku ponudu, a od izlagača biti će prisutni:  ISTRA ADVENTURE, KONOBA VORICHI, CAMP DVOR, RANČ BARBA TONE, GLAVANI PARK, TRAVEL ISTRIA, PEDALISTRA.

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete ovaj vikend u Zagrebu na sajmu i da se osobno uvjere u ovu našu zajedničku priču i garantiramo da će biti zadovoljni. Kao i na svakom sajmu tako i na ovom imamo nagradnu igru, pa sve što se prezentira na sajmu biti će i kao nagrada tako da izazova ne fali za posjetitelje.

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.