Međunarodni sajam turizma u Zagrebu

Napisao TZ Barban

Međunarodni sajam turizma Place2go održat će se ovog vikenda, od 17. do 19. ožujka 2017., u Areni Zagreb. Posjetitelji će tijekom 3 sajamska dana moći saznati sve o novostima i aktualnim ponudama turističkih subjekata iz Hrvatske, ali i inozemstva. Šesti je sajam po redu, a prvih se šest izdanja održalo u Boćarskom domu. Turističke agencije, Turističke zajednice, hoteli, avioprijevoznici i mnogi drugi gosti su sajma koji iz godine u godinu privlači sve više izlagača i posjetitelja. Uz informacije o novostima i akcijama iz svijeta turizma, na sajmu se može kušati niz delicija iz poznatih svjetskih kuhinja, kao i isprobati brojne interaktivne sadržaje putem kojih ćete saznati što sve možete uključiti u svoje savršeno putovanje.

Ove godine Istra Adventure, Glavani park, Ranch barba Tone zajedno sa ugostiteljima i privatnim iznajmljivačima iz našeg područja odlaze prezentirati i prikazati u najljepšem svjetlu sve čari koje naš kraj pruža, od smještaja u prekrasnim kućama za odmor pa sve do bogatih dodatnih sportskih i gastronomskih sadržaja kojima obiluje naša Barbanština.
Cilj je promovirati Barbanštinu kao „VIKEND DESTINACIJU“ i izvan ljetne sezone jer osim bogate i atraktivne ponude u ljetnim mjesecima, možemo sa sigurnošću reći da u predsezoni i posezoni imamo izvanrednu ponudu programa.
Zajedno sa nama ide i susjedna nam Općina Savičenta.

Posjetite nas u Areni Zagreb ovaj vikend na štandovima br. 70 i 89 i doživite čari Barbanštine i Savičente, ali i cijele Istre.

Turistička zajednica Općine Barban

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.