OTVARANJE TURISTIČKE SEZONE 2020. GODINE

Napisao TZ Barban

Povodom otvaranja Turističke sezone 2020. godine Istarska županija i ove godine u suradnji s brojnim ponuditelja turističkih i s turizmom povezanih usluga koji djeluju na području Istre, otvara svoja vrata svim građanima i posjetiteljima Istre. Otvaranjem turističkih sadržaja na raznim lokacijama diljem županije nastoji se oživjeti umrtvljeni turizam prouzročen korona situacijom.

Budući da se svakodnevni život polako vraća u normalu te da su omogućena kretanja kako građana Istre i Hrvatske tako i stranih turista, ponuditelji turističkih usluga nude brojne sadržaje i atrakcije specifične za Istarski poluotok. Na internetskoj stranici  www.istra.hr/turizam2020  nalazi se preko 50 uključenih sadržaja koji će na raznim lokacijama diljem Istarske županije u subotu 13. i nedjelju 14. lipnja 2020. ponuditi svoje usluge besplatno ili po upola nižoj cijeni. Klikom na bilo koji punkt mogu se pregledavati ponuđeni sadržaji s opisom i cijenama (ako se naplaćuju) i kontaktima za dodatno informiranje i rezerviranje slobodnog termina.

Na području Turističke zajednice Općine Barban ove godine svim posjetiteljima željnim povijesti, kulture i zabave vrata otvara Centar za posjetitelje Barban, u kojem će se ispričati povijest mjesta, spomenika, kulture, običaja, narodne nošnje, uz naglasak na Trku na prstenac te niza pojedinosti vezanih uz njezino odvijanje. Ovogodišnji ponuđeni sadržaji su: besplatno samostalno i vođeno razgledavanje muzeja te najam i korištenje 3D naočala i virtualne igre (2+3 pokušaja).

Čekamo vas!

REZERVACIJE: tz-barban@barban.hr; info@barban.hr

 

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.