SAJAM TURIZMA “NATOUR ALPE-ADRIA” – LJUBLJANA

Napisao TZ Barban

I ove godine se bogata barbanska turistička ponuda imala čast predstaviti na najvećem slovenskom turističkom sajmu koji promiče zeleni i aktivni turizam Natour Alpe-Adria. Sajam se održao u Ljubljani od 30.1. do 2.2. 2019. godine već jubilarnu 30 godinu.  

Među stotinjak izlagača iz čitave Europe pažnju je plijenio izložbeni prostor Istra outdoor experience, odnosno bogata ponuda aktivnog odmora, smještaja u kućama za odmor i kampu u domaćinstvu, eno-gastro, bike staze, pješačke staze, maslinova ulja i vina. Cilje je bio prezentirati i prikazati u najljepšem svijetlu sve čari koje pruža Barbanština i Istra. Već prvog dana sajma posjećenost štanda bila je iznad očekivanja, tako su njihov štand posjetili Ministar turizma Gari Cappelli te pročelnica turizma Istarske županije Nada Prodan Mraković.

Štand je sva četiri dana bio neizbježan. Svi su se zaustavljali s velikom zainteresiranošću prema našoj ponudi. Imali su mogućnost i sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj će nasumičnim odabirom sustava neko od upisanih osvojiti gratis vikend u Općini Barban. Gratis vikend uključuje: smještaj, hranu, razne aktivnosti u Glavani parku, Istra Adventure i na Ranchu Barba Tone. Zaustavljalji su se i slikali u novom buggyu, na jet-skiu, u šatoru našeg kampa i na improviziranom konju. Neizbježno na svakom sajmu, postavi se panj u kojem se šupljim čekićem udaraju čavli i to bude svima zanimljivo. Kada krene jedan zabijat, odmah se zaustavi više njih čekajući svoj red da probaju.

Na ovom velikom sajmu svoju ponudu predstavljali su turistička agencija Istra Adventure, Ranch Barba Tone, Glavani park, Konoba Vorichi, Camp Dvor, Pedalistra, agropansion Bratulići, OPG Marko Radola i OPG Edi Radola s maslinovim uljima i vinima. Ista ekipa će ovu bogatu turističku ponudu predstaviti također na nadolazećem turističkom sajmu „Place2Go“ koji se održava u razdoblju od 15. do 17. ožujka 2019. godine u Zagrebu.

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.