Znanjem do uspješnije sezone 2022.: Ciklus online edukacija za iznajmljivače Kanfanara, Svetvinčenta, Žminja i Barbana

Napisao TZ Barban

Turističke zajednice Općina Kanfanar, Svetvinčenat, Žminj i Barban tijekom veljače i ožujka organiziraju 6 online edukacija namijenjenih privatnim iznajmljivačima s područja ovih općina, kojima će se obuhvatiti brojne iznajmljivačima bitne teme – od zakonskih regulativa i administracije, marketinga i promocije, do tema vezanih uz porezne obveze iznajmljivača, sigurnost u turističkoj sezoni, ali i mogućnosti prilagodbe i unapređenja poslovanja s ciljem postizanja što boljih rezultata.

MODUL 2: Certificiranje eko-prijateljskog smještaja „EcoDomus“ i Kategorizacija smještaja – – Upravni odjel za turizam IŽ – 23.2. u 18:00 sati (trajanje 1:30 sati)

Druga edukacija organizira se u suradnji i uz pomoć Upravnog odjela za turizam Istarske, a sadrži dvije teme koje će predstaviti Milena Radošević kao vanjska stručna suradnica UO za turizam Istarske županije za program EcoDomus te Saša Vadanjel, viši stručni suradnik za stručne poslove iz Izdvojenog mjesta rada UO za turizam Istarske županije – Rovinj.

U prvom dijelu edukacije iznajmljivači će od Milene Radošević imati prilike čuti o sve popularnijem certifikatu „EcoDomus“ kojega već godinama razvija i promovira županijski odjel za turizam, a namijenjen je onim smještajnim objektima koji se odluče na pridržavanje kriterija postavljenih kroz ovaj program za održivo i ekološko poslovanje objekta, a sve s ciljem poticanja na održivost te pozicioniranje Istarske županije kao eko-prijateljske destinacije, što turist današnjice sve više traži.

U nastavku, o procesu kategorizacije govorit će Saša Vadanjel, a bit će to prilika budućim iznajmljivačima da saznaju koji su koraci do početka pružanja usluga smještaja, kao i sadašnjim iznajmljivačima koje će se podsjetiti na važeće pravilnike te obveze rekategorizacije.

Sve su edukacije besplatne, a sudjelovati mogu iznajmljivači s područja turističkih zajednica organizatora edukacije. Prijave za sudjelovanje su obvezne, a vrše se putem prijavnog obrasca: https://forms.gle/VCoTYm797xdpmheBA

Nakon zaprimanja prijave, iznajmljivačima će se na dan edukacije na e-mail dostaviti poveznica za pristup edukaciji, koje će se održavati putem Zoom platforme.

EcoDomus

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.